Presto Pasta Nights #121: Round-up

Eventi
10 luglio 2009


Presto Pasta NightsPresto Pasta Nights is an event created by Ruth of Once Upon A Feast.
The challenge is simple: photograph and write about your pasta creations!

Let's see the delicious entries for this week.


Homemade RavioliPatsy from Family, Friends and Food continues her personal challenge with homemade pasta. She made from scratch big Ravioli with ricotta cheese and sweet turkey sausage.


Chicken SpaghettiGlenna from A Fridge Full of Food prepared a low fat, healthy and tasty Chicken Spaghetti. I love the idea of a chicken ragout!


Carrot macaroni and cheeseKitchenetta from Got No Milk add some carrots to the traditional recipe and cooked Carrot macaroni and cheese: they look like a wonderful pie!


Pasta with chicken livers, tomato and mushroomsHelen from Fuss Free Flavours was craving for chicken liver, and cooked Pasta with chicken livers, tomato and mushrooms. She told me that it's been about 2 years since she last did this recipe... I think she will not wait so long again.


Peanut Butter Chicken CouscousJoanne from Eats Well With Others loves peanut butter and created Peanut Butter Chicken Couscous with broccoli. I love all the ingredients... I have to try this!


Pistachio Asparagus Pesto on PenneKevin from Closet Cooking wanted to try some pistachios with his asparagus pesto recipe and cooked an amazing Pistachio Asparagus Pesto on Penne.


Homemade PastaKristin from Sogkonnite Living prepared Homemade Pasta for first time. Even when I make it, the steps may seem tragic... but it's the result that matters!


Broad and green bean pastaAbby from Eat the right stuff received some fresh and tender broad beans and had a pasta craving... so she cooked Broad and green bean pasta with lemon and pink peppercorns.


Clams SpaghettiThis is my contributions for this week: Clams Spaghetti.
Potrebbe interessarvi...

Gallery correlate



Commenti

Autore: Ruth (URL)
10/07/2009

I am definitely drooling over these. Imagine...me, without pasta for two weeks...torture!

Thanks for being such a wonderful host.

And thanks to everyone for such delicious entries.


Autore: The Food Hunter (URL)
10/07/2009

Great round-up


Autore: Kevin (URL)
10/07/2009

Great roundup of tasty looking pasta dishes!


Autore: patsyk (URL)
11/07/2009

Great round-up! So many great recipe to try! thanks for hosting!


Autore: kitchenetta (URL)
11/07/2009

What a beautiful edition of PPN!


Autore: Graziana
12/07/2009

Hosting PPN was amazing! Thank you!


Aggiungi un commento
Date prima un'occhiata alla pagina delle FAQ per trovare subito una risposta alle domande più comuni.




Per commentare inserire le scritte della foto nella casella sottostante.
Autore:

Mail:

URL:

Ultimi articoli

Ricetta: Crackers ai fiori di sambuco
Biscotti salati e sfoglie alle erbe
Ho voluto preparare dei crackers all'olio d'oliva per la mia famiglia, ma devo ammettere che io stessa mi sono sorpresa del risultato. I cracker fatti in casa non solo sono...

Fiore di rucola
I fiori che non vi aspettate
La primavera si avvicina, e molte piante seminate in autunno giungono alla fine del loro ciclo vitale con la fioritura. Quando questo accade, la pianta inizia a svilupparsi in...

Ricetta: Zuppa di cozze al crescione
Pesce e frutti di mare alle erbe aromatiche
Una ricetta ispirata alla celebre soupe de moules bretone, con l'aggiunta di un mazzetto di crescione d'acqua per contrastare la dolcezza delle cozze e della cipolla, resa cremosa...

Il pepe rosa
Spezie viste da vicino
Il pepe rosa si ottiene dai frutti di un albero, detto comunemente albero di pepe rosa (Shinus molle) o anche falso pepe, originario degli altopiani dell'America meridionale. La...

Ricetta: Burritos di pollo al coriandolo e cumino
Crepes, pancakes e tortillas alle erbe
I burritos sono una ricetta di origine messicana, che è stata reinterpretata e resa famosa nel mondo dalla cucina tex-mex. Tipico street food preparato in versioni sempre diverse,...

Tutti gli articoli